måndag 24 september 2012

Här var det torrt!

 Jag har tappat min bloggmojo... Vet inte riktigt vart den tagit vägen! Så jag har definitivt inte slutat blogga. Bara vet inte vad jag ska skriva om. Det händer inte så värst mycket i mitt liv nu än att jag jobbar och jobbar även lite extra, vilket gör att jag nu jobbar nio dagar i rad! Allt för att få in lite extra i plånboken!

Med karlarna går det åt helvete rent ut sagt! Hahaha.. Har dejtat och dejtat, men ingen gör att mitt hjärta bankar lite hårdare. Har ni tips på singelkillar så mottages de med glädje! (Men ni är jäkligt dåliga på att tipsa tycker jag!!! ;))
Det känns som jag gått igenom alla singelmän i hela Jönköping och det finns fasen ingen som har fastnat lite längre. Antingen har jag inte känt något eller så har han inte känt något. Men det är väl så det är innan drömmannen dyker upp! (Om han nu gör det!)

Så, om jag har ens någon läsare kvar nu, så undrar jag vad ni vill att jag ska skriva om? Tips mottages tacksamt!

Ha en strålande måndag!

/Pöss


5 kommentarer:

Nina sa...

HEJ!!! Åh, va gott att läsa en rad här inne!!!Det där med blogg-mojo... jag känner igen det så väl, har inte heller massvis med ord att bygga inlägg med... men jag tänker att det går i vågor... det kommer tillbaka, särskilt om man inte funderar för mycket på det, tror jag!

Det där med killarna...så galet svårt... här är det också torka, eller kanske inte, men krångligt eftersom man ger ut signaler man kanske inte har rätt att sända ut. Fast vi kanske bara "är vänner"? Jag har kanske bara missuppfattat det hela, kanske bara är lite känslig och läser in för mycket?! Ja, jag vet inte, krångligt var ordet! (Detta är ju inget jag bloggar öppet om direkt)... MEN, min mammas väninna tipsade mig om en kille, och honom om mig, DET tycker jag var väldigt snällt och omtänksamt av henne att göra! Jag var förresten på kräftskiva för ett par veckor sedan och pratade då med en supertrevlig singelkille (snygg också) som bor i Jönköping! Kommer dock inte ihåg vad han heter... men han var väldigt rolig, jag skrattade så jag grät! Ska se om jag kan luska i detta!

Tränar du något nu? Du jobbade väl lite på något gym ett tag? Skriv om det! =)

vad du än väljer att skriva om så är jag glad över att få läsa det iallafall! Hoppas du får en jättebra dag!
kram kram
Nina

Pettiwoman sa...

Du är inte ensam vännen om att känna så. Håller med ovan... det går i vågor så rätt vad det är kommer din mojo tillbaka =)

Jag kikar in mellan varven och blir glad när du skriver vad du än skriver om =)

Massa kramar!

C sa...

Fortsätt som tidigare, blandningen är den bästa. Gällande singelkillarna, snart jul ju, kanske skriva en önskelista? :)

Ann-Sofie sa...

Hejsan!!!
Skriv om livet :)
Kram

Pinglan sa...

Tack alla sötisar som peppar mig!! Kram